მთავარი » 2011 » აგვისტო » 16 » ბადრიჯანი ყველით
6:36 PM
ბადრიჯანი ყველით

ბადრიჯანი ყველით


შემადგენლობა

მომზადება

საშუალო ზომის ბადრიჯანს დანით ამოვაცალოთ თესლი და ნახევრად შევწვათ აირღუმელში.
ცალკე გავამზადოთ სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაფხვნილი ყველი, დაჭრილი
პიტნა და კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე
და შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ არაჟანი და მივირთვათ.

კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 1368 | დაამატა: nino | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
 კომენტარის დამატება
ქართული კლავიატურა