მთავარი » 2011 » აგვისტო » 16 » ბუჟენინა
6:18 PM
ბუჟენინა

ბუჟენინა
შემადგენლობა: 2 კგ ღორის სუკი, 2 ს/კ უცხო სუნელი, 2 ს/კ ზაფრანა, 1 ს/კ წიწაკა, 2 კონა ცოცხალი ქინძი, 2 ს/კ ნივრის წვენი, დაფნის ფოთოლი, 100 გრ ცხიმი, 1,5 ჩ/კ მარილი.

მომზადების წესი: ზემოთ ჩამოთვლილი სანელებლები მოათავსეთ ჭურჭელში, დაუმატეთ ზეთი, ნელ-ნელა დაასხით თბილი წყალი დაკარგადაურიეთ.

უნდა მიიღოთ საშუალო სისიქის მასა. დაჭერით დაფნის ფოთოლი დაისიც შეურიეთ. ის გემოვნებისამებრ შეგიძლიათ გაუკეთოთ.

ხორცი თანაბარი სისიქისა და ზომის ნაჭრებად დაჭერით. თითოეულს წაუსვით თქვენ მიერ მომზადებული სანელებლების ნაზავი. შემდეგ ხორცის ნაჭრები თანაბრად დაალაგეთ ერთმანეთზე.

გადაახვიეთ ძაფი რათა არ დაიშალოს, შეახვიეთ ფოლგაში, მოათავსეთ ღუმელში 180 გრადუს ტემპერატურაზე. გამოიღეთ, ფოლგა მოაშორეთ და დაჭერით.
კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 802 | დაამატა: nino | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
 კომენტარის დამატება
ქართული კლავიატურა