6:20 PM კარტოფილი ბეკონით | |
მომზადების წესი: საშუალო ზომის კარტოფილი. გაფცქვენით, გარეცხეთ და გაამშრალეთ. შემდეგ თითოეული მათგანი რამდენიმე ადგილას ჩაჭერით ისე, რომ ძირი მთელი დარჩეს. მოაყარეთ მარილი. გაჭრილ ადგილებში ჩაალაგეთ თხლად დაჭრილი ბეკონი, ჩადეთ კარაქი ან მოასხით ზეთი. მოაყარეთ შავი პილპილი. სათითაოდ გაახვიეთ ფოლგაში და მოათავსეთ ღუმელში. 200 გრადუს ტემპერატურაზე გააჩერეთ დაახლოებით ერთი საათის განმავლობაში. გამოღებამდე 10 წუთით ადრე ფოლგა ოდნავ შეხსენით. ბოლოს მოაყარეთ კამა. | |
|
სულ კომენტარები: 0 | |