მთავარი » 2011 » აგვისტო » 16 » ბრინჯისა და ბუგარული წიწაკის სალათა
6:43 PM
ბრინჯისა და ბუგარული წიწაკის სალათა

ბრინჯისა და ბულგარული წიწაკის სალათა

შემადგენლობა

მომზადება

ბულგარული წიწაკა შევწვათ აირღუმელში, გამოვაცალოთ თესლი, გავაციოთ და დავჭრათ სიგრძეზე.
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობის მარილიან წყალში, გავწუროთ საწურზე, გავაციოთ და შევურიოთ
ბულგარულ წიწაკას. შემდეგ დავუმატოთ ბარდის მარცვლები, პილპილი, მარილი, ძმარი და კარგად ავურიოთ.
კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 1763 | დაამატა: nino | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
 კომენტარის დამატება
ქართული კლავიატურა