სალათი კეთდება ფენებად. ყოველ ფენას ესმევა ნივრითა და მარილით შეზავებული მაიონეზი.
მასალა:
3-4 ცალი დიდი ზომის კარტოფილი,
1 დიდი ჭარხალი,
150 გრამი მაგარი ყველი,
3-4 ცალი კვერცხი,
300 გრამი ღორის ხორცი,
1 ცალი ბროწეული,
მწვანე ბარდა,
მაიონეზი,
ნიგოზი,
ზეთისხილი,
1 თავი წითელი ხახვი,
მარილი და ნიორი გემოვნებით.
მომზადების წესი:ჭარხალი
და კარტოფილი მოხარშოთ და გახეხოთ მსხვილად, ხოლო უმი სტაფილო-წვრილად.
მოხარშული კვერცხის გული წვრილ სახეხზე გახეხეთ, ხოლო ცილა-მსხვილზე.
მოხარშული ხორცი კუბიკებად დაჭერით. ცალკე გახეხეთ ყველი. ნიგოზი იჭრება
წვრილად. ნიორი შეგიძლიათ
კომენტარები [0] | სრულად ნახვა