6:18 PM ბუჟენინა | |
მომზადების წესი: ზემოთ ჩამოთვლილი სანელებლები მოათავსეთ ჭურჭელში, დაუმატეთ ზეთი, ნელ-ნელა დაასხით თბილი წყალი დაკარგადაურიეთ. უნდა მიიღოთ საშუალო სისიქის მასა. დაჭერით დაფნის ფოთოლი დაისიც შეურიეთ. ის გემოვნებისამებრ შეგიძლიათ გაუკეთოთ. ხორცი თანაბარი სისიქისა და ზომის ნაჭრებად დაჭერით. თითოეულს წაუსვით თქვენ მიერ მომზადებული სანელებლების ნაზავი. შემდეგ ხორცის ნაჭრები თანაბრად დაალაგეთ ერთმანეთზე. გადაახვიეთ ძაფი რათა არ დაიშალოს, შეახვიეთ ფოლგაში, მოათავსეთ ღუმელში 180 გრადუს ტემპერატურაზე. გამოიღეთ, ფოლგა მოაშორეთ და დაჭერით. | |
|
სულ კომენტარები: 0 | |